Adatkezelési nyilatkozat


A STUDIO ITALIA nagy figyelmet fordít látogatói adatainak védelmére.

Adatvédelmi azonosítónk: 04603-0001 

  • A weboldalon kért információk és adatok kezelése és felhasználása során STUDIO ITALIA a személyes adatok védelméről és a közérdekű nyilvánosságról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strassbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény rendelkezéseit, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait betartva jár el.
  • A STUDIO ITALIA tiszteletben tartja weboldala látogatóinak jogait, magántermészetű adatait. Az Adatvédelmi törvény értelmében személyes adatnak minősül valamely természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, illetve az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. 
  • Egészében véve adott a lehetőség, hogy a STUDIO ITALIA weboldalain bárki anélkül böngésszen, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Vannak azonban olyan szolgáltatások, melyek igénybe vételéhez információra, bizonyos személyes adatok megadására van szükség. Ilyen szolgáltatások például a hírlevélre történő feljelentkezés, e-mailben történő kapcsolatfelvétel, amelyben kérdéssel vagy megjegyzéssel fordulhatnak a felhasználók a STUDIO ITALIA -hoz. Ezeket az adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve saját marketing tevékenységéhez, piackutatáshoz és az ügyfél tájékoztatása céljára használja fel.
  • A STUDIO ITALIA kötelezettséget vállal arra, hogy felhasználóinak bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt tájékoztatja őt az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről. Mindezeken túlmenően, minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé, a STUDIO ITALIA felhívja a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére.
  • Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a STUDIO ITALIA az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a felhasználót külön tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.
  • A STUDIO ITALIA kötelezi magát, hogy gondoskodjon az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

Működésünk során a következő alapelveket vesszük figyelembe:

  1. Bárminemű úton-módon hozzánk kerülő személyes adatot, amit annak tulajdonosa nem előre megfontolt szándékkal közölt velünk, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.
  2. A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább. 
  3. Partneri vagy közönség adatokat csakis statisztikailag feldolgozott, személyes azonosításra alkalmatlan formában hozunk nyilvánosságra, s ezekben a statisztikákban sem foglalkozunk olyan jellegű témakörökkel, amelyek bármilyen módon túlmennének a kiadványok olvasóközönségével kapcsolatos, közérdeklődésre számot tartó kérdések körén. 
  4. A STUDIO ITALIA a nyilvános hálózatról hozzáférhető számítógépek háttértárolóin még szoftveres védelemmel ellátva sem tárol semmiféle olyan adatot, amit azok, akik rendelkezésünkre bocsátották, nem a nyilvánosság számára szántak. 
  5. A STUDIO ITALIA által őrzött magántermészetű adatokat a cég minden elvárható módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. 
  6. A weboldalunkra való belépéssel honlapunk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: például a látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag analizálás szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információ nyomon követése céljából. 
  7. A honlap tartalmaz kapcsokat (linkeket) más személyek által üzemeltetett website-okra is. A STUDIO ITALIA nem felelős e website-ok személyiségi eljárásmódjáért, illetve tartalmáért. 
  8. A http://www.studioitalia.hu tartalmaz hivatkozásokat más oldalakra is. Az üzemeltetőnek nem áll és nem is állhat kontrollja alatt ezen oldalak adatközlése, így ezen oldalak adatközléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokban való eljárásáért a STUDIO ITALIA semmilyen felelősséget nem tud vállalni.
  9. Hírlevél szolgáltatásunkban való részvételhez a regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A regisztráció során a felhasználó elérhetőségeit is igényelhetjük. A kért információt arra használjuk, hogy a Hírlevelet a megadott formában a megadott helyre eljuttassuk.
  10. Az ETARGET Zrt., valamint a Google Inc. cookie-k segítségével tárolják, ha Ön mint felhasználó korábban már látogatást tett a STUDIO ITALIA Kft. valamelyik weboldalán, és ez alapján kapcsolódó hirdetéseket jelenítenek meg más szolgáltatók által üzemeltetett webhelyeken. A Google Inc. ilyen jellegű hirdetéseit a http://www.google.hu/policies/privacy/ads/#toc-edit oldalon tilthatja le, továbbá itt módosíthatja érdeklődési területeit is. A http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp oldalon további szolgáltatók ilyen jellegű hirdetéseit is kikapcsolhatja.
  11. A Google Inc. és a Facebook Ireland Limited cookie-k segítségével tárolják, ha Ön mint felhasználó korábban már látogatást tett a STUDIO ITALIA Kft. valamelyik weboldalán, és ez alapján kapcsolódó hirdetéseket jelenítenek meg más szolgáltatók által üzemeltetett webhelyeken. A Google Inc. ilyen jellegű hirdetéseit a  www.google.com/settings/ads/anonymous oldalon tilthatja le, továbbá itt módosíthatja érdeklődési területeit is. A http://www.aboutads.info/choices/ oldalon további szolgáltatók ilyen jellegű hirdetéseit is kikapcsolhatja.


H K Sze Cs P Szo V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2017.10.25. 14:00, szerda
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2017.10.26. 18:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

2017.10.27. 18:00, péntek

Focaccia, piadina, pizza al taglio, arancini di riso, panini caldi, fritto misto, panzerotti, bomboloni…és szinte a végtelenségig sorolhatnánk még azokat a tipikus olasz ételeket, amelyek az olasz utcák forgatagát jellemzik. Ha jártál már Olaszországban, neked is ismerősek lehetnek a fenti ételek, hiszen az utcákat járva, az ember ezekkel találkozik legelőször. De ha még csak most tervezed a nyaralásod, itt az ideje, hogy megismerd az olasz utcák ízet!

Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 3.rész - Dolci (desszertek)

2017.10.28. 11:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 3.rész - Dolci (desszertek)

Halloween olasz módra- avagy terítéken a sütőtök!

2017.10.31. 18:00, kedd

Kedves Érdeklődő!

Az ízletes, sárga húsú növény számtalan - az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen - vitamin és nyomelem forrása. 

A sütőtök alacsony kalóriatartalma révén fogyókúrázóknak is ideális!

Halloween olasz módra- avagy terítéken a sütőtök!

Cuciniamo in italiano! - Főzzünk olaszul!

2017.11.02. 18:00, csütörtök
Oda vagy az olasz ételekért? Szeretnél egy igazi olasz szakáccsal együtt főzni? Esetleg az olasz nyelvtudásod is gyakorolnád, felfrissítenéd? Íme, egy nagyszerű lehetőség, ahol olasz szakácsunk vezetésével finomabbnál finomabb olasz ételeket fogtok elkészíteni. Szóval, ha szeretnél olaszul csevegni és egy jót főzőcskézni, várunk szeretettel! 
Ezt a kurzust kifejezetten azoknak ajánljuk, akik szeretik az olasz nyelvet esetleg már tanulták is és szívesen hallgatják Giuseppe tanácsait illetve szeretnék ellesni hogyan főz egy igazi nagy olasz szakács. A TANFOLYAM OLASZ NYELVEN ZAJLIK.
Az olasz konyha fogásai között nem egy-két, hanem több ezer (!) olyan, egyszerűen elkészíthető étel van, mely egy kis olasz rafinériával könnyen a kedvenc ételünkké/a család kedvenc fogásává válhat. Csatlakozzatok a programhoz és lessetek el minden konyhai titkot olasz séfünktől! 



Cuciniamo in italiano!  - Főzzünk olaszul!

Baráti összejövetel az olasz főzőiskolában

2017.11.03. 18:00, péntek
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Baráti összejövetel az olasz főzőiskolában

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2017.11.04. 11:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2017.11.04. 18:00, szombat
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Olasz ízek glutén és hús mentesen!

2017.11.06. 18:00, hétfő

Olasz ízek glutén és hús mentesen!

Manapság egyre több ember érintett a gluténmentes étkezésben. Van, amikor ez egészségügyi okok miatt indokolt, van, hogy egészségmegőrzés a fő szempont. 




Olasz ízek glutén és hús mentesen!

Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

2017.11.07. 18:00, kedd
Emilia-Romagna konyhája mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: csodás sonkát, mortadellát, fűszeres parmezán sajtot, házi készítésű metéltek tengernyi változatát- amelyeket ellenállhatatlan mártásokkal tálalnak-, laktató húsételeket, köztük aromagazdag vadakat, édes és sós péksüteményeket, remek desszerteket, csodás borokat, és nem utolsó sorban itt készül a világ legnemesebb ecete, az aceto balsamico tradizionale, azaz a tradícionális balzsamecet. 

Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!
Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

Az igazi olasz pizza titkai!

2017.11.08. 18:00, szerda
Milyen az igazi olasz házilag készült pizza?

Ez mindenkit foglalkoztat, aki a pizzát szereti...és aki a pizzát szereti, szereti a focaccia-t is! :) 
Az igazi olasz pizza titkai!

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2017.11.09. 18:00, csütörtök
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Olívaolaj kóstoló és vásárlási lehetőség az olasz Parovel cég közreműködésével

2017.11.10. 18:30, péntek

Te biztos a megfelelő olívaolajat használod?

Milyen az igazán finom, és valóban egészséges olívaolaj? Hogyan kell és lehet főzni vele? Hogyan tudod felismerni a valódi, extra szűz olívaolajat, és hogyan készül? Mire kell figyelni, ha olívaolajat vásárolsz? Ezekre és az összes többi kérdésedre választ kaphatsz, ha eljössz a kóstolásra, ahol az olasz Parovel cég magyarországi képviselője elmesél nekünk mindent, amit az olívaolajról tudni kell!

A kóstoló végén vásárlásra is lesz lehetőségetek!

Olívaolaj kóstoló és vásárlási lehetőség az olasz Parovel cég közreműködésével

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)

2017.11.11. 11:00, szombat
Az olaszok szeretnek enni. De hogy hogyan, azt négy részes tanfolyamunk alatt mutatjuk meg az előételtől a desszertig. Itt olyan különleges fortélyokat leshetnek el szakácsainktól, amiket aztán otthon a vendégek előtt vagy az ünnepi asztalon készséggel bemutathatnak. 

A tanfolyamok külön-külön is megállják a helyüket, átfogó képet nyújtanak az  olasz konyha sajátosságairól.

Az első óra az előételek és a vendégváró falatok világába kalauzol el bennünket. Egyszerű, könnyen elérhető alapanyagokból, kevés ráfordítással ízletes, igényes és dekoratív ételeket tudunk vendégeink elé varázsolni. Az előétel sosem hiányozhat egy olasz étlapról, hiszen ez a bemutatkozás része, ami a vendéget maradásra bírja. Sok helyen ezt kérés nélkül tálalják az éttermekben, de a privát rendezvényeken önálló ételként is megállják a helyüket.
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)

A tenger kincsei - halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2017.11.17. 18:00, péntek

Év elején is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? Netán nem igazán ismered a különféle tengeri herkentyűk felhasználási módját? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra!

Ajándékutalvánnyal a különbözeti díj (1.000 Ft) megfizetésével lehet részt venni! 

A tenger kincsei - halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Olasz tájak konyhája - Szicília

2017.11.21. 18:00, kedd

Aki egy kicsit is elmélyedt az olasz gasztronómiában, az tudja, hogy egységes olasz konyha nemigen létezik. Minden tájegységnek megvannak a maga sajátos fogásai, így van ez a három tenger szigetének nevezett Szicíliával is.

Fedezzük fel együtt Szicília páratlanul gazdag ízvilágát! A tenger ízvilága ötvöződik a szárazföld páratlan kincseivel amit Szicília vulkanikus talaja kínál. A hozzávalók frissen érkeznek konyhánkba.

Olasz tájak konyhája - Szicília

Az igazi olasz pizza titkai!

2017.11.22. 18:00, szerda
Milyen az igazi olasz házilag készült pizza?

Ez mindenkit foglalkoztat, aki a pizzát szereti...és aki a pizzát szereti, szereti a focaccia-t is! :) 
Az igazi olasz pizza titkai!

Ínycsiklandó vegetáriánus fogások - piatti vegetariani

2017.11.23. 18:00, csütörtök

Ezzel a tanfolyammal, azon lelkes vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, akik a húsmentes, azaz vegetáriánus ételek mellett teszik le voksukat. 

Természetesen azok jelentkezését is várjuk, akik szívesen megtanulnák vagy csak megízlelnék, hogy pár zamatos zöldség és fűszer kombinációjával milyen elképesztő finomságokat lehet rövid idő alatt elkészíteni.

Olaszország igen bővelkedik mindenféle zöldségekben. Ha egy helyi piacon járunk, vagy ha a közeli zöldségest keressük is fel, meglepődve tapasztaljuk, hogy számos olyan zöldség, salátaféle van, amiről mi még csak nem is hallottunk.
Ínycsiklandó vegetáriánus fogások - piatti vegetariani

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 3.rész - I secondi piatti (húsok)

2017.11.25. 11:00, szombat
Az Olasz konyha alapjai elnevezésű, többrészes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Szakácsunk nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire. Harmadik óránkon a húsok elkészítését mutatja be szakácsunk. 
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 3.rész - I secondi piatti (húsok)

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2017.11.28. 18:00, kedd
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

2017.11.30. 18:00, csütörtök
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2017.12.02. 11:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2017.12.09. 11:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2017.12.15. 17:00, péntek
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2017.12.18. 11:00, szerda
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában