Jogi nyilatkozat

  • A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, a STUDIO ITALIA kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.
  • A honlapon megjelenő STUDIO ITALIA védjegyek és logók, valamint az elérhető információk és egyéb anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, az ezekhez fűződő jogok gyakorlása kizárólag a STUDIO ITALIA -t illetik meg. A védjegyoltalom jogosultja a STUDIO ITALIA.
  • A honlapon elérhető védjegyeket, lógókat, információkat a STUDIO ITALIA kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül harmadik személyek a jelen honlap céljától eltérően semmilyen módon és jogcímen nem használhatják, nem másolhatják, nem terjeszthetik, és nem tehetik közzé. A STUDIO ITALIA előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos ezen honlaphoz bármilyen kapcsolást (linket) létrehozni. A jogellenes felhasználás a szerzői, a polgári illetve a büntető jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonhatja maga után.
  • A STUDIO ITALIA hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó az információkat eredeti formában, kizárólag saját használat céljára számítógépre letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa. Ez a felhasználási engedély kizárólag a weboldalak egy eredeti példányának kezelését, illetve annak archiválását teszi lehetővé.
  • Előfordulhat, hogy a honlapon a STUDIO ITALIA - tól függetlenül módosítás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - a STUDIO ITALIA semmilyen természetű garanciát nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, vagy tartalmára vonatkozóan. 
  • A STUDIO ITALIA fenntartja a jogot, hogy a honlapon megjelenő tartalmakat bármikor módosítsa, vagy átírja, továbbá elérhetőségüket megszüntesse. A STUDIO ITALIA nem garantálja, illetve nem nyújt biztosítékot arra, hogy a honlaphoz való hozzáférés permanens vagy hibamentes lesz. 
  • A honlap, illetve az ott megjelenő információk, dokumentációk hozzáféréséből, valamint azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért, veszteségért való felelősséget a STUDIO ITALIA kizárja. 
  • A STUDIO ITALIA nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, vagy publikált anyagokért, melyekhez a STUDIO ITALIA weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. 
  • Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre, Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a STUDIO ITALIA azt - minden felelősségvállalás nélkül - közzéteheti, tartalmát részben vagy egészben a szerzői minőség feltüntetésével felhasználhatja. Ön ezzel azt is vállalja, hogy a rendelkezésre bocsátott dokumentum, tartalom nem sérti harmadik személy hozzá fűződő, szerzői, illetve egyéb jogait, és azokkal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, nem terjeszt elő semmilyen követelést, illetve igényérvényesítést, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a STUDIO ITALIA -t.
  • A STUDIO ITALIA egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.
H K Sze Cs P Szo V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2017.10.25. 14:00, szerda
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2017.10.26. 18:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

2017.10.27. 18:00, péntek

Focaccia, piadina, pizza al taglio, arancini di riso, panini caldi, fritto misto, panzerotti, bomboloni…és szinte a végtelenségig sorolhatnánk még azokat a tipikus olasz ételeket, amelyek az olasz utcák forgatagát jellemzik. Ha jártál már Olaszországban, neked is ismerősek lehetnek a fenti ételek, hiszen az utcákat járva, az ember ezekkel találkozik legelőször. De ha még csak most tervezed a nyaralásod, itt az ideje, hogy megismerd az olasz utcák ízet!

Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 3.rész - Dolci (desszertek)

2017.10.28. 11:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 3.rész - Dolci (desszertek)

Halloween olasz módra- avagy terítéken a sütőtök!

2017.10.31. 18:00, kedd

Kedves Érdeklődő!

Az ízletes, sárga húsú növény számtalan - az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen - vitamin és nyomelem forrása. 

A sütőtök alacsony kalóriatartalma révén fogyókúrázóknak is ideális!

Halloween olasz módra- avagy terítéken a sütőtök!

Cuciniamo in italiano! - Főzzünk olaszul!

2017.11.02. 18:00, csütörtök
Oda vagy az olasz ételekért? Szeretnél egy igazi olasz szakáccsal együtt főzni? Esetleg az olasz nyelvtudásod is gyakorolnád, felfrissítenéd? Íme, egy nagyszerű lehetőség, ahol olasz szakácsunk vezetésével finomabbnál finomabb olasz ételeket fogtok elkészíteni. Szóval, ha szeretnél olaszul csevegni és egy jót főzőcskézni, várunk szeretettel! 
Ezt a kurzust kifejezetten azoknak ajánljuk, akik szeretik az olasz nyelvet esetleg már tanulták is és szívesen hallgatják Giuseppe tanácsait illetve szeretnék ellesni hogyan főz egy igazi nagy olasz szakács. A TANFOLYAM OLASZ NYELVEN ZAJLIK.
Az olasz konyha fogásai között nem egy-két, hanem több ezer (!) olyan, egyszerűen elkészíthető étel van, mely egy kis olasz rafinériával könnyen a kedvenc ételünkké/a család kedvenc fogásává válhat. Csatlakozzatok a programhoz és lessetek el minden konyhai titkot olasz séfünktől! 



Cuciniamo in italiano!  - Főzzünk olaszul!

Baráti összejövetel az olasz főzőiskolában

2017.11.03. 18:00, péntek
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Baráti összejövetel az olasz főzőiskolában

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2017.11.04. 11:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2017.11.04. 18:00, szombat
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Olasz ízek glutén és hús mentesen!

2017.11.06. 18:00, hétfő

Olasz ízek glutén és hús mentesen!

Manapság egyre több ember érintett a gluténmentes étkezésben. Van, amikor ez egészségügyi okok miatt indokolt, van, hogy egészségmegőrzés a fő szempont. 




Olasz ízek glutén és hús mentesen!

Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

2017.11.07. 18:00, kedd
Emilia-Romagna konyhája mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: csodás sonkát, mortadellát, fűszeres parmezán sajtot, házi készítésű metéltek tengernyi változatát- amelyeket ellenállhatatlan mártásokkal tálalnak-, laktató húsételeket, köztük aromagazdag vadakat, édes és sós péksüteményeket, remek desszerteket, csodás borokat, és nem utolsó sorban itt készül a világ legnemesebb ecete, az aceto balsamico tradizionale, azaz a tradícionális balzsamecet. 

Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!
Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

Az igazi olasz pizza titkai!

2017.11.08. 18:00, szerda
Milyen az igazi olasz házilag készült pizza?

Ez mindenkit foglalkoztat, aki a pizzát szereti...és aki a pizzát szereti, szereti a focaccia-t is! :) 
Az igazi olasz pizza titkai!

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2017.11.09. 18:00, csütörtök
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Olívaolaj kóstoló és vásárlási lehetőség az olasz Parovel cég közreműködésével

2017.11.10. 18:30, péntek

Te biztos a megfelelő olívaolajat használod?

Milyen az igazán finom, és valóban egészséges olívaolaj? Hogyan kell és lehet főzni vele? Hogyan tudod felismerni a valódi, extra szűz olívaolajat, és hogyan készül? Mire kell figyelni, ha olívaolajat vásárolsz? Ezekre és az összes többi kérdésedre választ kaphatsz, ha eljössz a kóstolásra, ahol az olasz Parovel cég magyarországi képviselője elmesél nekünk mindent, amit az olívaolajról tudni kell!

A kóstoló végén vásárlásra is lesz lehetőségetek!

Olívaolaj kóstoló és vásárlási lehetőség az olasz Parovel cég közreműködésével

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)

2017.11.11. 11:00, szombat
Az olaszok szeretnek enni. De hogy hogyan, azt négy részes tanfolyamunk alatt mutatjuk meg az előételtől a desszertig. Itt olyan különleges fortélyokat leshetnek el szakácsainktól, amiket aztán otthon a vendégek előtt vagy az ünnepi asztalon készséggel bemutathatnak. 

A tanfolyamok külön-külön is megállják a helyüket, átfogó képet nyújtanak az  olasz konyha sajátosságairól.

Az első óra az előételek és a vendégváró falatok világába kalauzol el bennünket. Egyszerű, könnyen elérhető alapanyagokból, kevés ráfordítással ízletes, igényes és dekoratív ételeket tudunk vendégeink elé varázsolni. Az előétel sosem hiányozhat egy olasz étlapról, hiszen ez a bemutatkozás része, ami a vendéget maradásra bírja. Sok helyen ezt kérés nélkül tálalják az éttermekben, de a privát rendezvényeken önálló ételként is megállják a helyüket.
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)

A tenger kincsei - halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2017.11.17. 18:00, péntek

Év elején is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? Netán nem igazán ismered a különféle tengeri herkentyűk felhasználási módját? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra!

Ajándékutalvánnyal a különbözeti díj (1.000 Ft) megfizetésével lehet részt venni! 

A tenger kincsei - halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Olasz tájak konyhája - Szicília

2017.11.21. 18:00, kedd

Aki egy kicsit is elmélyedt az olasz gasztronómiában, az tudja, hogy egységes olasz konyha nemigen létezik. Minden tájegységnek megvannak a maga sajátos fogásai, így van ez a három tenger szigetének nevezett Szicíliával is.

Fedezzük fel együtt Szicília páratlanul gazdag ízvilágát! A tenger ízvilága ötvöződik a szárazföld páratlan kincseivel amit Szicília vulkanikus talaja kínál. A hozzávalók frissen érkeznek konyhánkba.

Olasz tájak konyhája - Szicília

Az igazi olasz pizza titkai!

2017.11.22. 18:00, szerda
Milyen az igazi olasz házilag készült pizza?

Ez mindenkit foglalkoztat, aki a pizzát szereti...és aki a pizzát szereti, szereti a focaccia-t is! :) 
Az igazi olasz pizza titkai!

Ínycsiklandó vegetáriánus fogások - piatti vegetariani

2017.11.23. 18:00, csütörtök

Ezzel a tanfolyammal, azon lelkes vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, akik a húsmentes, azaz vegetáriánus ételek mellett teszik le voksukat. 

Természetesen azok jelentkezését is várjuk, akik szívesen megtanulnák vagy csak megízlelnék, hogy pár zamatos zöldség és fűszer kombinációjával milyen elképesztő finomságokat lehet rövid idő alatt elkészíteni.

Olaszország igen bővelkedik mindenféle zöldségekben. Ha egy helyi piacon járunk, vagy ha a közeli zöldségest keressük is fel, meglepődve tapasztaljuk, hogy számos olyan zöldség, salátaféle van, amiről mi még csak nem is hallottunk.
Ínycsiklandó vegetáriánus fogások - piatti vegetariani

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 3.rész - I secondi piatti (húsok)

2017.11.25. 11:00, szombat
Az Olasz konyha alapjai elnevezésű, többrészes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Szakácsunk nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire. Harmadik óránkon a húsok elkészítését mutatja be szakácsunk. 
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 3.rész - I secondi piatti (húsok)

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2017.11.28. 18:00, kedd
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

2017.11.30. 18:00, csütörtök
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2017.12.02. 11:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2017.12.09. 11:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2017.12.15. 17:00, péntek
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2017.12.18. 11:00, szerda
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában