Főzőiskola kapcsolat

Studio Italia Olasz Főzőiskola
Studio Italia Kft.
1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2.
Adószám: 10360192-2-41
Telefonszám: +361 789 14 14
Mobil: 06 30 622 23 73
E-mail: info@olasz-fozoiskola.hu
Nyilvántartásba vételi szám: E-000417/2014

Nyitvatartás: H-P: 9-17 óráig
H K Sze Cs P Szo V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12

Privát rendezvény

2017.03.01. 18:00, szerda
Csapatépítő program, céges rendezvény, lánybúcsú, szülinapozás, baráti összejövetel tradicionális olasz ízek kíséretében.
Foglalja le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére!

Változatos olasz ételek, variálható menüsor, olasz szakács vezetésével, kellemes környezetben.
Ajánlatkérésével kapcsolatban, várjuk kedves megkeresését e-mailben az info@olasz-fozoiskola.hu címre, vagy telefonon a +36 1 789 1414-es számon!

Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !

Privát rendezvény

2017.03.02. 18:00, csütörtök
Csapatépítő program, céges rendezvény, lánybúcsú, szülinapozás, baráti összejövetel tradicionális olasz ízek kíséretében.
Foglalja le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére!

Változatos olasz ételek, variálható menüsor, olasz szakács vezetésével, kellemes környezetben.
Ajánlatkérésével kapcsolatban, várjuk kedves megkeresését e-mailben az info@olasz-fozoiskola.hu címre, vagy telefonon a +36 1 789 1414-es számon!

Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !

Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

2017.03.03. 18:00, péntek

Focaccia, piadina, pizza al taglio, arancini di riso, panini caldi, fritto misto, panzerotti, bomboloni…és szinte a végtelenségig sorolhatnánk még azokat a tipikus olasz ételeket, amelyek az olasz utcák forgatagát jellemzik. Ha jártál már Olaszországban, neked is ismerősek lehetnek a fenti ételek, hiszen az utcákat járva, az ember ezekkel találkozik legelőször. De ha még csak most tervezed a nyaralásod, itt az ideje, hogy megismerd az olasz utcák ízet!

Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

Cuciniamo in italiano! - Főzzünk olaszul!

2017.03.06. 18:00, hétfő
Ezt a kurzust kifejezetten azoknak ajánljuk, akik szeretik az olasz nyelvet esetleg már tanulták is és szívesen hallgatják Giuseppe tanácsait illetve szeretnék ellesni hogyan főz egy igazi nagy olasz szakács. A TANFOLYAM OLASZ NYELVEN ZAJLIK.

Cuciniamo in italiano! - Főzzünk olaszul!

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2017.03.07. 18:00, kedd
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Az igazi olasz pizza titkai!

2017.03.08. 18:00, szerda
Milyen az igazi olasz házilag készült pizza?

Ez mindenkit foglalkoztat, aki a pizzát szereti...és aki a pizzát szereti, szereti a focaccia-t is! :) 
Az igazi olasz pizza titkai!

Ínycsiklandó vegetáriánus fogások - piatti vegetariani

2017.03.09. 18:00, csütörtök

Ezzel a tanfolyammal, azon lelkes vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, akik a húsmentes, azaz vegetáriánus ételek mellett teszik le voksukat. 

Természetesen azok jelentkezését is várjuk, akik szívesen megtanulnák vagy csak megízlelnék, hogy pár zamatos zöldség és fűszer kombinációjával milyen elképesztő finomságokat lehet rövid idő alatt elkészíteni.

Olaszország igen bővelkedik mindenféle zöldségekben. Ha egy helyi piacon járunk, vagy ha a közeli zöldségest keressük is fel, meglepődve tapasztaljuk, hogy számos olyan zöldség, salátaféle van, amiről mi még csak nem is hallottunk.
Ínycsiklandó vegetáriánus fogások - piatti vegetariani

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága

2017.03.10. 18:00, péntek
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága

Privát rendezvény

2017.03.10. 11:00, péntek
Csapatépítő program, céges rendezvény, lánybúcsú, szülinapozás, baráti összejövetel tradicionális olasz ízek kíséretében.
Foglalja le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére!

Változatos olasz ételek, variálható menüsor, olasz szakács vezetésével, kellemes környezetben.
Ajánlatkérésével kapcsolatban, várjuk kedves megkeresését e-mailben az info@olasz-fozoiskola.hu címre, vagy telefonon a +36 1 789 1414-es számon!

Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !

Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

2017.03.14. 18:00, kedd
Emilia-Romagna konyhája mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: csodás sonkát, mortadellát, fűszeres parmezán sajtot, házi készítésű metéltek tengernyi változatát- amelyeket ellenállhatatlan mártásokkal tálalnak-, laktató húsételeket, köztük aromagazdag vadakat, édes és sós péksüteményeket, remek desszerteket, csodás borokat, és nem utolsó sorban itt készül a világ legnemesebb ecete, az aceto balsamico tradizionale, azaz a tradícionális balzsamecet. 

Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!
Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

2017.03.16. 18:00, csütörtök

Mindenki szeretné újra kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan. 

Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2017.03.17. 18:00, péntek

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 3.rész - I secondi piatti (húsok)

2017.03.18. 11:00, szombat
Az Olasz konyha alapjai elnevezésű, többrészes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Szakácsunk nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire. Harmadik óránkon a húsok elkészítését mutatja be szakácsunk. 
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 3.rész - I secondi piatti (húsok)

Az igazi olasz pizza titkai!

2017.03.19. 11:00, n/a
Milyen az igazi olasz házilag készült pizza?

Ez mindenkit foglalkoztat, aki a pizzát szereti...és aki a pizzát szereti, szereti a focaccia-t is! :) 
Az igazi olasz pizza titkai!

A tenger kincsei - halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2017.03.21. 18:00, kedd

Év elején is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? Netán nem igazán ismered a különféle tengeri herkentyűk felhasználási módját? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra!

Ajándékutalvánnyal a különbözeti díj (1.000 Ft) megfizetésével lehet részt venni! 

A tenger kincsei - halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Az igazi olasz pizza titkai!

2017.03.22. 18:00, szerda
Milyen az igazi olasz házilag készült pizza?

Ez mindenkit foglalkoztat, aki a pizzát szereti...és aki a pizzát szereti, szereti a focaccia-t is! :) 
Az igazi olasz pizza titkai!

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2017.03.24. 18:00, péntek

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2017.03.25. 11:00, szombat
Négy részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire. Negyedik óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Privát rendezvény

2017.03.25. 17:00, szombat
Csapatépítő program, céges rendezvény, lánybúcsú, szülinapozás, baráti összejövetel tradicionális olasz ízek kíséretében.
Foglalja le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére!

Változatos olasz ételek, variálható menüsor, olasz szakács vezetésével, kellemes környezetben.
Ajánlatkérésével kapcsolatban, várjuk kedves megkeresését e-mailben az info@olasz-fozoiskola.hu címre, vagy telefonon a +36 1 789 1414-es számon!

Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !

Ínycsiklandó vegetáriánus fogások - piatti vegetariani

2017.03.27. 18:00, csütörtök

Ezzel a tanfolyammal, azon lelkes vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, akik a húsmentes, azaz vegetáriánus ételek mellett teszik le voksukat. 

Természetesen azok jelentkezését is várjuk, akik szívesen megtanulnák vagy csak megízlelnék, hogy pár zamatos zöldség és fűszer kombinációjával milyen elképesztő finomságokat lehet rövid idő alatt elkészíteni.

Olaszország igen bővelkedik mindenféle zöldségekben. Ha egy helyi piacon járunk, vagy ha a közeli zöldségest keressük is fel, meglepődve tapasztaljuk, hogy számos olyan zöldség, salátaféle van, amiről mi még csak nem is hallottunk.
Ínycsiklandó vegetáriánus fogások - piatti vegetariani

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2017.03.28. 18:00, kedd
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Az igazi olasz pizza titkai!

2017.03.29. 18:00, szerda
Milyen az igazi olasz házilag készült pizza?

Ez mindenkit foglalkoztat, aki a pizzát szereti...és aki a pizzát szereti, szereti a focaccia-t is! :) 
Az igazi olasz pizza titkai!

Olasz ízek mindenmentesen!

2017.03.30. 17:30, csütörtök

Olasz ízek mindenmentesen!

Manapság egyre több ember érintett a gluténmentes étkezésben. Van, amikor ez egészségügyi okok miatt indokolt, van, hogy egészségmegőrzés a fő szempont. 




Olasz ízek mindenmentesen!

Cuciniamo in italiano! - Főzzünk olaszul!

2017.03.31. 18:00, péntek
Ezt a kurzust kifejezetten azoknak ajánljuk, akik szeretik az olasz nyelvet esetleg már tanulták is és szívesen hallgatják Giuseppe tanácsait illetve szeretnék ellesni hogyan főz egy igazi nagy olasz szakács. A TANFOLYAM OLASZ NYELVEN ZAJLIK.

Cuciniamo in italiano! - Főzzünk olaszul!

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2017.04.01. 18:00, péntek

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Az olasz pék remekei

2017.04.03. 18:00, hétfő
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy sajátsütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Ismered a tarallikat, a Puglia-ból származó is borkorcsolyákat?
Az olasz pék remekei

Olasz tájak konyhája - Szicília

2017.04.04. 18:00, kedd

Aki egy kicsit is elmélyedt az olasz gasztronómiában, az tudja, hogy egységes olasz konyha nemigen létezik. Minden tájegységnek megvannak a maga sajátos fogásai, így van ez a három tenger szigetének nevezett Szicíliával is.

Fedezzük fel együtt Szicília páratlanul gazdag ízvilágát! A tenger ízvilága ötvöződik a szárazföld páratlan kincseivel amit Szicília vulkanikus talaja kínál. A hozzávalók frissen érkeznek konyhánkba.

Olasz tájak konyhája - Szicília

A tenger kincsei - halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2017.04.06. 18:00, csütörtök

Év elején is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? Netán nem igazán ismered a különféle tengeri herkentyűk felhasználási módját? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra!

Ajándékutalvánnyal a különbözeti díj (1.000 Ft) megfizetésével lehet részt venni! 

A tenger kincsei - halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Olívaolaj kóstoló és vásárlási lehetőség az olasz Parovel cég közreműködésével

2017.04.07. 18:00, péntek

Te biztos a megfelelő olívaolajat használod?

Milyen az igazán finom, és valóban egészséges olívaolaj? Hogyan kell és lehet főzni vele? Hogyan tudod felismerni a valódi, extra szűz olívaolajat, és hogyan készül? Mire kell figyelni, ha olívaolajat vásárolsz? Ezekre és az összes többi kérdésedre választ kaphatsz, ha eljössz a kóstolásra, ahol az olasz Parovel cég magyarországi képviselője elmesél nekünk mindent, amit az olívaolajról tudni kell!

A kóstoló végén vásárlásra is lesz lehetőségetek!

Olívaolaj kóstoló és vásárlási lehetőség az olasz Parovel cég közreműködésével

Az igazi olasz pizza titkai!

2017.04.07. 18:00, szerda
Milyen az igazi olasz házilag készült pizza?

Ez mindenkit foglalkoztat, aki a pizzát szereti...és aki a pizzát szereti, szereti a focaccia-t is! :) 
Az igazi olasz pizza titkai!

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2017.04.08. 11:00, szombat
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Ínycsiklandó vegetáriánus fogások - piatti vegetariani

2017.04.10. 18:00, hétfő

Ezzel a tanfolyammal, azon lelkes vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, akik a húsmentes, azaz vegetáriánus ételek mellett teszik le voksukat. 

Természetesen azok jelentkezését is várjuk, akik szívesen megtanulnák vagy csak megízlelnék, hogy pár zamatos zöldség és fűszer kombinációjával milyen elképesztő finomságokat lehet rövid idő alatt elkészíteni.

Olaszország igen bővelkedik mindenféle zöldségekben. Ha egy helyi piacon járunk, vagy ha a közeli zöldségest keressük is fel, meglepődve tapasztaljuk, hogy számos olyan zöldség, salátaféle van, amiről mi még csak nem is hallottunk.
Ínycsiklandó vegetáriánus fogások - piatti vegetariani

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2017.04.12. 18:00, péntek

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Az igazi olasz pizza titkai!

2017.04.13. 18:00, hétfő
Milyen az igazi olasz házilag készült pizza?

Ez mindenkit foglalkoztat, aki a pizzát szereti...és aki a pizzát szereti, szereti a focaccia-t is! :) 
Az igazi olasz pizza titkai!

Az igazi olasz pizza titkai!

2017.04.19. 18:00, hétfő
Milyen az igazi olasz házilag készült pizza?

Ez mindenkit foglalkoztat, aki a pizzát szereti...és aki a pizzát szereti, szereti a focaccia-t is! :) 
Az igazi olasz pizza titkai!

A tenger kincsei - halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2017.04.20. 18:00, csütörtök

Év elején is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? Netán nem igazán ismered a különféle tengeri herkentyűk felhasználási módját? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra!

Ajándékutalvánnyal a különbözeti díj (1.000 Ft) megfizetésével lehet részt venni! 

A tenger kincsei - halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2017.04.21. 18:00, péntek

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága

2017.04.22. 11:00, szombat
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága

Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

2017.04.24. 18:00, hétfő
Emilia-Romagna konyhája mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: csodás sonkát, mortadellát, fűszeres parmezán sajtot, házi készítésű metéltek tengernyi változatát- amelyeket ellenállhatatlan mártásokkal tálalnak-, laktató húsételeket, köztük aromagazdag vadakat, édes és sós péksüteményeket, remek desszerteket, csodás borokat, és nem utolsó sorban itt készül a világ legnemesebb ecete, az aceto balsamico tradizionale, azaz a tradícionális balzsamecet. 

Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!
Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

Olasz ízek mindenmentesen!

2017.04.25. 17:30, kedd

Olasz ízek mindenmentesen!

Manapság egyre több ember érintett a gluténmentes étkezésben. Van, amikor ez egészségügyi okok miatt indokolt, van, hogy egészségmegőrzés a fő szempont. 




Olasz ízek mindenmentesen!

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2017.04.26. 18:00, péntek

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Az igazi olasz pizza titkai!

2017.04.28. 18:00, péntek
Milyen az igazi olasz házilag készült pizza?

Ez mindenkit foglalkoztat, aki a pizzát szereti...és aki a pizzát szereti, szereti a focaccia-t is! :) 
Az igazi olasz pizza titkai!

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

2017.04.29. 11:00, szombat

Mindenki szeretné újra kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan. 

Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

Privát rendezvény

2017.04.29. 18:00, szombat
Csapatépítő program, céges rendezvény, lánybúcsú, szülinapozás, baráti összejövetel tradicionális olasz ízek kíséretében.
Foglalja le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére!

Változatos olasz ételek, variálható menüsor, olasz szakács vezetésével, kellemes környezetben.
Ajánlatkérésével kapcsolatban, várjuk kedves megkeresését e-mailben az info@olasz-fozoiskola.hu címre, vagy telefonon a +36 1 789 1414-es számon!

Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !