A főzőiskola tanárai

GIULIO Armari

GIULIO Armari

Giulio főzőiskolánk egyik legtöbb órát tartó oktatója. Magyarországon élő szakács, az elmúlt években Gianni Pomo D’oro éttermének szakácsaként dolgozott. Milánóban született, tanult, és itt is dolgozott több éven át. Kíválóan beszél magyarul, és jobbnál jobb ételeket főz. Igazi olasz és igazi pasi. 
bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Sergio Loddo

Sergio Loddo

Sergio a budapesti Terzo Cerchio étterem pizzakészítő mestere. 

Sergio Szardínia szigetén, Cagliari-ban született. Két gyermek édesapja, 16 éve él Budapesten és 14 éve dolgozik pizzakészítőként. Jelenleg a Terzo Cerchio étteremben dolgozik, immár 10 éve - az étterem nyitása óta - mint pizzakészítő mester. 

A pizzás kurzusokat ő tartja Főzőiskolánkban, ahol beavat minket az otthoni pizzakészítés rejtelmeibe.


bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Bartal ZITA

Bartal ZITA

Imádok főzni. A belobbanó gázláng és a csörömpölő edények hangjától megszűnik a világ, és már csak arra tudok figyelni, ahogyan készül az ízek harmóniája a kezem alatt...


bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Speranza Giuseppe

Speranza Giuseppe

Giuseppe a napfényes Szicília ízeit tálalja nekünk mesterfokon. Képzett szakács és nagy világjáró, most éppen Budapestre hozta őt a sors, hogy beavasson bennünket az olasz konyhaművészetbe.

Tanfolyamait OLASZ nyelven tartja, így nem csak ízlelünk és a konyhai fogásokat, tanuljuk, hanem olasz nyelvleckét is vehetünk. 

bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Dr. Andrási Nóra

Dr. Andrási Nóra

Amióta csak emlékszem rá, mindig szerettem a konyhában sürögni-forogni, új ízekkel ismerkedni...


bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Judit

Judit

Judit gyakorló háziasszony, aki itthon is olasz konyhát visz. Nemrégiben tért haza Rómából, ahol 10 évet élt, mint diplomata feleség. Rómában gyakran főztek együtt a diplomata feleségekkel és gyakran tartott fogadást is, elbűvölve mindenféle finomsággal a vendégsereget.
A kint töltött idő alatt bőven volt alkalma és lehetősége eltanulni az olasz háziasszonyok konyhájának titkait, amit az általa tartott kurzusokon szeretne Veletek megosztani!
bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

VIVIENNE Agrillo

VIVIENNE Agrillo

Vivienne vagyok,Olaszországban nőttem fel,17 éves koromban költöztem Magyarországra és mint minden hagyományos olasz családban szokás kiskorom óta a konyhában segédkeztem így nagyon hamar a főzés vált kedvenc időtöltésemé...



bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

SALVO Sgroi

SALVO Sgroi

41 éves vagyok, tizennégy éve élek Budapesten. Feleségem magyar, és van két kisfiunk. Ennyi idő alatt magyarul is megtanultam – legalábbis igyekszem! (Salvo nagyon jól beszél magyarul! – Studio Italia megjegyzése)


bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

MIMMA Canala

MIMMA Canala

Nálunk otthon folyton főztek. Édesanyám minden hajnalban(!) öt órakor felkelt, hogy megcsinálja az aznapi Szent Sugót...

bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

MATTEO Martinenghi

MATTEO Martinenghi

Matteo Milanoban született, másfél éve költözött Budapestre, ahol nagy örömünkre végre igazán kibontakoztathatta az olasz konyha iránti szenvedélyét. A város szívében, a Gozsdu Udvarban található a 2 Spaghi üzlet, ahol Matteo és olasz társai mindennap különböző, helyben készített friss tésztákkal várják a vendégeket. Matteo végre hozzánk is eljön, hogy elsajátíthassuk tőle a tészták művészetét!
bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

DAVIDE Deligio

DAVIDE Deligio

Davide Deligio olasz cukrászmester Baribol jött Magyarországra, azóta itt él feleségével. Biztos sokan ismeritek őt akár látásból, ugyanis társtulajdonosként és cukrászként dolgozott korábban a Da Mario nevű étteremben, most pedig a Dolcissima nevű igen népszerű olasz cukrászdában dolgozik.
Az általa tartott kurzuson megismerkedhettek az olasz édességek és ínycsiklandó péktermékek varázslatos világával.

bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

MARIO Palermo

MARIO Palermo

Mario, Campania tartomány Nápoly alatti részéről származik, de lassan több mint 10 éve Firenzében él és dolgozik. Nagyon kötődik a toszkán konyhához, kedvencei a steakek, azok közül is a T-bone igazán. Azért is költözött Toszkanába, hogy ott minél több autentikus toszkán ételt készíthessen  - legyen az tészta, leves vagy hús. Január óta a Trattoria Toscana séfje, Budapesten.


bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Andrea Dal Gesso

Andrea Dal Gesso

Andrea Dal Gesso a Terzo Cerchio étterem vezető szakácsa.
bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

GIUSEPPE Mosti

GIUSEPPE Mosti

Giuseppe Mosti Toszkánában született. Kezdetben Olaszországban dolgozott, majd vezető séfként dolgozott több neves budapesti étteremben is: a Grasham Four Seasons-ben, a Trattoria Toscana-ban, az Ocean Bar és Grill étteremben.

Ezen kívül szintén vezető séfként dolgozott a  világ számos más pontján, többek között a Hilton Abu Dhabi-ban, valamint Cairo-ban, illetve a Mumbai-i Mariott Hotel-ben.


bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

H K Sze Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9

Cucina regionale - Dél-Olaszország varázslatos ízei: Puglia

2017.06.30. 18:00, péntek
Téged is elbűvöl Dél-Olaszország varázslatos világa, színei, ízei, illatai? Az áttetsző türkizkék tenger,
a messze földön híres déli vendégszeretet, a frissen fogott halak utánozhatatlan zamata, 
az éltető napsütés és a helyiekből ösztönösen fakadó életöröm? 
A kurzuson megmutatjuk Puglia tartomány fenséges és gazdag kulináris világát.
Cucina regionale - Dél-Olaszország varázslatos ízei: Puglia

Privát rendezvény

2017.07.01. 18:00, szombat
Csapatépítő program, céges rendezvény, lánybúcsú, szülinapozás, baráti összejövetel tradicionális olasz ízek kíséretében.
Foglalja le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére!

Változatos olasz ételek, variálható menüsor, olasz szakács vezetésével, kellemes környezetben.
Ajánlatkérésével kapcsolatban, várjuk kedves megkeresését e-mailben vagy telefonon a +36 1 789 1414-es számon!

Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !
Privát rendezvény

Privát rendezvény - Olasz séf házhoz

2017.07.02. 17:00, n/a
Csapatépítő program, céges rendezvény, lánybúcsú, szülinapozás, baráti összejövetel tradicionális olasz ízek kíséretében.
Foglalja le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére!

Változatos olasz ételek, variálható menüsor, olasz szakács vezetésével, kellemes környezetben.
Ajánlatkérésével kapcsolatban, várjuk kedves megkeresését e-mailben az info@olasz-fozoiskola.hu címre, vagy telefonon a +36 1 789 1414-es számon!

Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !
Privát rendezvény - Olasz séf házhoz

A tenger kincsei - halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2017.07.06. 18:00, csütörtök

Év elején is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? Netán nem igazán ismered a különféle tengeri herkentyűk felhasználási módját? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra!

Ajándékutalvánnyal a különbözeti díj (1.000 Ft) megfizetésével lehet részt venni! 

A tenger kincsei - halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Privát rendezvény

2017.07.08. 11:00, szombat
Csapatépítő program, céges rendezvény, lánybúcsú, szülinapozás, baráti összejövetel tradicionális olasz ízek kíséretében.
Foglalja le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére!

Változatos olasz ételek, variálható menüsor, olasz szakács vezetésével, kellemes környezetben.
Ajánlatkérésével kapcsolatban, várjuk kedves megkeresését e-mailben vagy telefonon a +36 1 789 1414-es számon!

Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !
Privát rendezvény

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2017.07.12. 18:00, szerda

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

2017.07.13. 18:00, csütörtök

Mindenki szeretné újra kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan. 

Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2017.07.15. 11:00, szombat
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Az igazi olasz pizza titkai!

2017.07.19. 18:00, szerda
Milyen az igazi olasz házilag készült pizza?

Ez mindenkit foglalkoztat, aki a pizzát szereti...és aki a pizzát szereti, szereti a focaccia-t is! :) 
Az igazi olasz pizza titkai!

Olasz tájak konyhája - Szicília

2017.07.20. 18:00, csütörtök

Aki egy kicsit is elmélyedt az olasz gasztronómiában, az tudja, hogy egységes olasz konyha nemigen létezik. Minden tájegységnek megvannak a maga sajátos fogásai, így van ez a három tenger szigetének nevezett Szicíliával is.

Fedezzük fel együtt Szicília páratlanul gazdag ízvilágát! A tenger ízvilága ötvöződik a szárazföld páratlan kincseivel amit Szicília vulkanikus talaja kínál. A hozzávalók frissen érkeznek konyhánkba.

Olasz tájak konyhája - Szicília

Privát rendezvény

2017.07.21. 18:00, péntek
Csapatépítő program, céges rendezvény, lánybúcsú, szülinapozás, baráti összejövetel tradicionális olasz ízek kíséretében.
Foglalja le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére!

Változatos olasz ételek, variálható menüsor, olasz szakács vezetésével, kellemes környezetben.
Ajánlatkérésével kapcsolatban, várjuk kedves megkeresését e-mailben vagy telefonon a +36 1 789 1414-es számon!

Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !
Privát rendezvény

Cuciniamo in italiano! 2. parte Piatti estivi - Főzzünk olaszul! 2. rész - könnyed nyári ételek

2017.07.22. 11:00, szombat
Ezt a kurzust kifejezetten azoknak ajánljuk, akik szeretik az olasz nyelvet esetleg már tanulták is és szívesen hallgatják Giuseppe tanácsait illetve szeretnék ellesni hogyan főz egy igazi nagy olasz szakács. A TANFOLYAM OLASZ NYELVEN ZAJLIK.
Az olasz konyha fogásai között nem egy-két, hanem több ezer (!) olyan, egyszerűen elkészíthető étel van, mely egy kis olasz rafinériával könnyen a kedvenc ételünkké/a család kedvenc fogásává válhat. Csatlakozzatok a programhoz és lessetek el minden konyhai titkot olasz séfünktől! 



Cuciniamo in italiano! 2. parte Piatti estivi  - Főzzünk olaszul! 2. rész - könnyed nyári ételek

Privát rendezvény

2017.08.21. 18:00, hétfő
Csapatépítő program, céges rendezvény, lánybúcsú, szülinapozás, baráti összejövetel tradicionális olasz ízek kíséretében.
Foglalja le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére!

Változatos olasz ételek, variálható menüsor, olasz szakács vezetésével, kellemes környezetben.
Ajánlatkérésével kapcsolatban, várjuk kedves megkeresését e-mailben vagy telefonon a +36 1 789 1414-es számon!

Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !
Privát rendezvény