Kalandozás a tészták világában - a friss tészta titkai
2015.06.20. 10:00, szombat
Spaghetti, penne, farfalle – nemzetközivé vált szavak, az olasz konyha legalapvetőbb fogásának, a PASTA-nak a legismertebb variációi. És mennyiféle van még ezeken kívül! És ez csak a forma… Mert van nekünk száraztésztánk (pastasciutta) és frissen gyúrt, tojással készült, frissen gyúrt tésztánk (pasta fresca)… de ne áruljunk el mindent előre.
Ez a kurzus a tészták világába vezeti be a résztvevőket: főként a frissen készült tésztára koncentrálunk: megismerjük a tészták alapvető fajtáit és formáit, megtudjuk, hogy mi a különbség köztük, miért jó az egyik, és miért jobb a másik…
Mimma a tésztakészítés minden titkát megosztja velünk, megtanítja a résztvevőket minden fortélyra. A dolgos három óra végén pedig – mint mindig – jóllakunk a magunk készítette finom fogásokkal!
Menü:
- Ravioli di ricotta e spinaci con burro e salvia (Spenóttal és ricottával töltött frissen gyúrt ravioli tészta zsályás vajba forgatva)
- Tagliatelle alla bolognese (Frissen készített szélesmetélt tészta klasszikus bolognai raguval)
- Ravioli dolci fritti di
castagne (Édes, gesztenyével töltött sült ravioli tészta - a mi sült derelyénkhez hasonló olasz édes tésztaféleség)
Várunk mindenkit sok szeretettel!
A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 000 Ft
- 2 főre: 18 000 Ft
- 3 főre: 27 000 Ft
- 4 főre: 36 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola