Bevezetés az olasz konyhába - az alapok
2014.04.29. 18:00, kedd
Aki mindent tudni akar az olasz konyháról, az ezzel a tanfolyammal kezdje a tanulást.
A tanfolyam résztvevői kapnak egy általános képet az olasz konyháról, a történetéről, a nélkülözhetetlen konyhai eszközökről és hozzávalókról. Megismerjük az olasz konyhaművészet alapfogásait, a mediterrán diéta lényegét, és mindent megtudunk arról az ételről, ami mindenkinek az eszébe jut, ha az olasz konyhára gondol: a tésztáról. Megtanulunk elkészíteni néhány alapvető sugót úgy, hogy tényleg olaszos legyen, és felhasználni mindent, amit a hűtőszekrényben találunk. Kiderül, hogy egyáltalán nem biztos, hogy hatalmas bevásárlást kell rendezni ínyenc boltokban ahhoz, hogy összeüssünk egy igaz olasz ebédet vagy vacsorát.
Menü:
-Variazioni di bruschette (Ízletes bruschetta variációk)
- Verdure grigliate marinate (Grillezett marinált zöldségek)
- Spaghetti con le polpette (Spagetti olasz húsgombócokkal)
- Tiramisú
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 8 000 Ft
- 2 főre: 16 000 Ft
- 3 főre: 24 000 Ft
- 4 főre: 32 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola