Sütéssel egybekötött borkóstoló OLASZ BOROKKAL - Újdonság!
Borrajongók, borkedvelők figyelem!! Ez az a kurzus, amit egyetlen borkedvelő sem hagyhat ki!
Az Olaszbor.hu -val együttműködve egy
különleges estre hívunk benneteket. Olaszország különféle régióinak borait
fogjuk megkóstolni, illetve megismerni, borszakértő segítségével.
A kurzus első felében mi magunk fogjuk elkészíteni a borkorcsolyákat
(rozmaringos és koktélparadicsomos focaccia-k, valamint toszkán mandulás
cantucci), Mimma vezényletével.
A kurzus második felében pedig borszakértő vezetésével borkóstolót tartunk, ahol finomabbnál finomabb olasz
borokat fogunk megismerni és természetesen megkóstolni.
Lesznek különféle fehérborok, rozék, valamint vörösborok Toszkánából, Lazio tartományból, valamint megismerkedünk egy igazán különleges szicíliai desszertborral is, melynek alapját a marsala bor adja.
A borok listáját és a menüt lásd lentebb!Az este során megkóstolásra kerülő borokat az olaszbor.hu oldalon találjátok. A cég célkitűzése, hogy az olasz borok hazai kedvelői számára új és izgalmas borokat mutathassanak be, olyan alkotásokat, amelyek sehol máshol nem teremhetnek csakis a napfényes Itáliában.
A cég elsősorban Közép- és Dél Olaszország kis családi borászatainak remekműveit hozza Magyarországra. Céljuk, hogy ezen kis "kézműves" termelők borain keresztül mutassák meg a valódi Olaszországot, az igazi Dolce Vita-t azoknak, akik nyitottak új ízek és más kultúrák iránt. Kínálatuk folyamatosan bővül, ezért remélik, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző bort és mielőbb visszalátogat hozzájuk.
A borkóstoló után kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk az est során bemutatott borokból!
Borok:
1. Cantina Sant' Andrea Trebbiano - Száraz fehér bor
2. Cantina Sant' Andrea Oppidum - Száraz fehér bor
3. Cantina Sant' Andrea Rosato - Száraz rose bor
4. Cantina Sant' Andrea Incontro - Száraz vörös bor
5. Cantina San Luciano Colle Carpito - Száraz vörös bor
6. Cantina Sant' Andrea Sogno - Száraz vörös bor
7. Martinez Mandulabor - Édes fehér bor
Ételek:
- rozmaringos focaccia
- koktélparadicsomos focaccia
- cantucci (toszkán mandulás keksz)
- sajtválogatás
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 8 000 Ft
- 2 főre: 16 000 Ft
- 3 főre: 24 000 Ft
- 4 főre: 32 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola
Hírlevél
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
I segreti delle paste ripiene - Helyben készült töltött tészták titkai
Az olaszok a tésztakészítést is művészi szintre emelték, és ezt ezen a tanfolyamon is bebizonyítjuk. A töltött tészták a legegyedibb töltelékkel, különleges és egyedi ízvilágot hoznak létre. A frissen gyúrt töltött tészták nem csupán a töltelék típusában, a szószokban, de főzési és sütési módszereikben is nagyban különböznek.
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek
Vegetáriánus ételek olasz módra
Könnyed olasz ételeket szeretnél készíteni? Minél változatosabban, színesebben szeretnél étkezni? Ezen a kurzuson húsmentes, zöldségekkel teli ételeket próbálhatsz ki, kóstolhatsz meg és utána otthon is el tudod majd ezeket készíteni. Természetesen mindenkit szeretettel várunk, hiszen egy minestrone leves vagy egy autentikus bruschetta mindenkit rabul tud ejteni!
Nápoly ízei
Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Picnic Italiano - Olasz piknik
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei
Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!
Tanfolyam különbözeti díj - Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek
Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek
Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek?
Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei
Carne con carne - Húsimádók kurzusa
Lánybúcsús főzés az olasz főzőiskolában
Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek
Az igazi olasz pizza titkai!
Street food all'italiana - az olasz utcák ízei
Focaccia, piadina, pizza al taglio, arancini di riso, panini caldi, fritto misto, panzerotti, bomboloni…és szinte a végtelenségig sorolhatnánk még azokat a tipikus olasz ételeket, amelyek az olasz utcák forgatagát jellemzik. Ha jártál már Olaszországban, neked is ismerősek lehetnek a fenti ételek, hiszen az utcákat járva, az ember ezekkel találkozik legelőször. De ha még csak most tervezed a nyaralásod, itt az ideje, hogy megismerd az olasz utcák ízet!
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Római különlegességek - Specialitá di Roma
Nem véletlen, hogy a hagyományos római konyha az egyik legismertebb és egyben legelismertebb olasz regionális konyha. Ha kóstoltad már az olasz főváros olyan jellegzetes fogásait, mint a saltimbocca alla romana, az amatricana, a carbonara, vagy a cacio e pepe, akkor a cucina romana minden bizonnyal a te kedvenceid közé is felkerült. Gyere el legújabb, Róma különleges ételeit bemutató tanfolyamunkra, és tanuld meg elkészíteni az örök város legjobb fogásait, nemzedékről nemzedékre öröklődő receptek alapján, Enrico tolmácsolásában!
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Az igazi olasz pizza titkai!
I frutti di mare - A tenger gyümölcsei
Itthon is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szeretnél egyszerű és ízletes recepteket tanulni a tenger gyümölcseiből? Láttad már, de sosem merted megkóstolni a polipot vagy a tigrisrákot? Akkor ez a program neked való.
Tanfolyam különbözeti díj - Tenger gyümölcsei
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Vegán fogások olasz módra
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
I segreti delle paste ripiene - Helyben készült töltött tészták titkai
Az olaszok a tésztakészítést is művészi szintre emelték, és ezt ezen a tanfolyamon is bebizonyítjuk. A töltött tészták a legegyedibb töltelékkel, különleges és egyedi ízvilágot hoznak létre. A frissen gyúrt töltött tészták nem csupán a töltelék típusában, a szószokban, de főzési és sütési módszereikben is nagyban különböznek.
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek
Vegetáriánus ételek olasz módra
Könnyed olasz ételeket szeretnél készíteni? Minél változatosabban, színesebben szeretnél étkezni? Ezen a kurzuson húsmentes, zöldségekkel teli ételeket próbálhatsz ki, kóstolhatsz meg és utána otthon is el tudod majd ezeket készíteni. Természetesen mindenkit szeretettel várunk, hiszen egy minestrone leves vagy egy autentikus bruschetta mindenkit rabul tud ejteni!
Nápoly ízei
Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Picnic Italiano - Olasz piknik
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei
Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!
Tanfolyam különbözeti díj - Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek
Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek
Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek?
Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei
Carne con carne - Húsimádók kurzusa
Lánybúcsús főzés az olasz főzőiskolában
Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek
Az igazi olasz pizza titkai!
Street food all'italiana - az olasz utcák ízei
Focaccia, piadina, pizza al taglio, arancini di riso, panini caldi, fritto misto, panzerotti, bomboloni…és szinte a végtelenségig sorolhatnánk még azokat a tipikus olasz ételeket, amelyek az olasz utcák forgatagát jellemzik. Ha jártál már Olaszországban, neked is ismerősek lehetnek a fenti ételek, hiszen az utcákat járva, az ember ezekkel találkozik legelőször. De ha még csak most tervezed a nyaralásod, itt az ideje, hogy megismerd az olasz utcák ízet!
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Római különlegességek - Specialitá di Roma
Nem véletlen, hogy a hagyományos római konyha az egyik legismertebb és egyben legelismertebb olasz regionális konyha. Ha kóstoltad már az olasz főváros olyan jellegzetes fogásait, mint a saltimbocca alla romana, az amatricana, a carbonara, vagy a cacio e pepe, akkor a cucina romana minden bizonnyal a te kedvenceid közé is felkerült. Gyere el legújabb, Róma különleges ételeit bemutató tanfolyamunkra, és tanuld meg elkészíteni az örök város legjobb fogásait, nemzedékről nemzedékre öröklődő receptek alapján, Enrico tolmácsolásában!
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Az igazi olasz pizza titkai!
I frutti di mare - A tenger gyümölcsei
Itthon is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szeretnél egyszerű és ízletes recepteket tanulni a tenger gyümölcseiből? Láttad már, de sosem merted megkóstolni a polipot vagy a tigrisrákot? Akkor ez a program neked való.
Tanfolyam különbözeti díj - Tenger gyümölcsei
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Vegán fogások olasz módra
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!