Frissen gyúrt, töltött tészták minden mennyiségben (Ravioli, tortellini, cannelloni)
2014.10.17. 18:00, péntek
Ez a kurzus a tészták világába és azon belül is a töltött tészták világába vezeti be a résztvevőket: itt nem
kifőzzük a készen vett tésztát, hanem magunk gyúrjuk. A frissen készült
tésztára koncentrálunk: megismerjük a tészták alapvető
formáit, lehetséges töltelékeket, megtudjuk, hogy mi a különbség köztük, miért jó az egyik, és
miért jobb a másik…
Mimma a tésztakészítés minden titkát megosztja velünk, megtanítja a résztvevőket minden fortélyra. A dolgos három óra végén pedig – mint mindig – jóllakunk a magunk készítette finom fogásokkal!
Menü: - Cannelloni alla romana (Klasszikus húsos-paradicsomos raguval töltött, csőben sült házi cannelloni tészta)
-
Tortelloni di mortadella e patate con la salsa di formaggio (Mortadellával és krumplival töltött házi tortelloni gorgonzola sajtos mártásban)
-
Ravioli di ricotta e spinaci con burro e salvia (Spenóttal és ricottával töltött frissen gyúrt ravioli tészta zsályás vajba forgatva)
- Tortelloni
funghi e prosciutto(Sonkás,
gombás, mascarpone-s krémmel töltött tortelloni, tejszínes mártással)
Várunk mindenkit sok szeretettel!
A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 8 000 Ft
- 2 főre: 16 000 Ft
- 3 főre: 24 000 Ft
- 4 főre: 32 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola