Pasqua all'italiana - Húsvét olasz módra
2015.03.31. 18:00, kedd
Az idén varázsolj olaszos
Húsvéti menüt az ünnepi asztalra és kápráztasd el szeretteidet tradicionális
olasz húsvéti fogásokkal!
A kereszténység legnagyobb ünnepét, a Húsvétot mindenhol nagy ünnepi készülődés előzi meg, olasz barátainknál sincs ez másképp. A mai napig nagy hagyománya van a közös sütés-főzésnek és természetesen az együtt étkezésnek. Az olaszok ünnepi asztaláról nem hiányozhat a torta pasqualina vagy a Nápoly és Campania térségéből származó másik ismert sós tortaféleség a casatiello, mely nem más, mint egy koszorú alakúra formázott kenyértészta megtöltve minden finomsággal: sajtok, sonka, szalámi, kolbász, stb.. Az előbbi, vagyis a torta pasqualina pedig egy könyedebb, zöldségesebb változat spenóttal és főtt tojással.
Húsvéti kurzusainkon mi is megidézzük az olasz családok hangulatos, közös főzőcskézését, melyre szeretettel várunk Téged is!
Menü:
Uova ripiene all'italiana
con tonno, capperi e maionese - Tonhallal, kapribogyóval töltött majonézes tojás olasz módra
Risotto alle verdure con speck, maggiorana e mozzarella di bufala - Zöldséges majorannás rizottó gazdagon, füstölt speck sonkával és bivaly mozzarellával
Involtini di pollo bacon
e parmigiano - Csirkemell tekercsek baconnel és parmezán sajttal
Patate al rosmarino - Rozmaringos tepsis burgonya
Tiramisu alla nutella - Nutellás tiramisu
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 000 Ft
- 2 főre: 18 000 Ft
- 3 főre: 27 000 Ft
- 4 főre: 36 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola