Az olasz pék remekei Davide Deligio-val
2015.03.25. 17:00, szerda
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom
borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból, ciabattából szendvicset készíteni reggelire? Esetleg egy igazi omlós, illatozó lekváros vagy krémes crostata-t, azaz rácsos linzertortát falatozni?
És hogy mindezekért nem kell egészen Olaszországig utazni, hanem otthon is el lehet készíteni, nos, ezt fogja nekünk Davide bebizonyítani, aki cukrász lévén nagy szakértője a témának.-
Davide jelenleg is egy népszerű budapesti olasz-magyar pékségben dolgozik.
Nos, ezeket is mind megtanuljuk elkészíteni, olyan
egyéb finomságok mellett, mint az igazi olasz kenyér, a focaccia, vagy a
mini-pizzák.. Ezek mind-mind megtalálhatók egy valamire való olasz pékségben.
Természetesen, az édes apró finomságok sem maradhatnak el!
Gyúrunk, dagasztunk, sütünk és eszünk!
Számítunk Rád!
Menü:
- Pane rustico italiano (olasz típusú rusztikus kenyér)
- Focaccia ai pomodorini (koktélparadicsomos focaccia, azaz olasz lepénykenyér)
- Grissini (Frissen gyúrt olasz ropogós kenyérpálcikák)
- Crostata alle mandorle (Mandulás-lekváros linzertorta)
- Torta di carote e mandorle (Répa torta mandulával)
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 10 000 Ft
- 2 főre: 20 000 Ft
- 3 főre: 30 000 Ft
- 4 főre: 40 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola