GLUTÉNMENTES finomságok Marco Marangotto mestercukrász vezetésével
2015.02.11. 17:00, szerda
Manapság egyre több ember érintett a gluténmentes étkezésben. Van, amikor ez egészségügyi okok miatt indokolt, van, hogy egészségmegőrzés a fő szempont.
Bárhogy is legyen, várunk szeretettel erre a különleges kurzusra.
Te is jártál már úgy, hogy szeretted volna elkészíteni kedvenc ételedet gluténmentes változatban, azonban mégsem úgy sikerült, ahogyan azt elképzelted?
Azonban, egyáltalán nem lehetetlen vállalkozás az, hogy egyszerre finomat és egészségeset is készítsünk.
Ezt fogja nekünk bebizonyítani Marco Marangotto mestercukrász, aki nagy szakértője a témának. Marco, 30 éve cukrászként dolgozik, jelenleg a Mamo Gelato fagylaltozó és cukrászda kiváló cukrászmestere.
A kurzuson mi magunk fogjuk a tiramisuhoz való babapiskótát, avagy savoiardi-kat,
illetve a bigné fánkokat is elkészíteni. Az édes finomságok mellett,
sósat is fogunk készíteni, mégpedig igazi olasz focaccia-t.
Menü:
- Tiramisu házi babapiskótával, melyet mi készítünk gluténmentes lisztből
- Bigné, vagyis képviselőfánk gluténmentes lisztből
- Crema pasticcera (olasz főzőtt cukrász krém, gluténmentes )
- Gluténmentes focaccia (sós olasz kenyérlepény)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 10 900 Ft
- 2 főre: 21 800 Ft
- 3 főre: 32 700 Ft
- 4 főre: 43 600 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola