Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)
2017.03.04. 11:00, szombat
Négy részes tanfolyamunkat ismét megtartjuk, mert egyre többen szeretnének részletesebben is megismerkedni az olasz konyha alapjaival. Ezeken az órákon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, azaz a dolce-ig.
Szakácsunk nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg
minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások
különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és
mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de
parmezánt sem a tenger gyümölcseire. Az első órán az előételek és a
vendégváró falatok világába kalauzol el bennünket.
Talán az óra végén azt fogják érezni, hogy ennél nem lehet többet enni, mégis érdemes a többi órára is ellátogatni, mert a négy délelőtt után biztos tudást kapnak az olasz konyha alapjairól. Ha mind a négy alkalomra eljön, kedvezményt adunk a kurzusok árából. Négy alkalom ára: 36.000 Forint.
Menü:
-Panzanella (toszkán
kenyérsaláta)
- Grissini (többféle fűszerbe forgatva)
- Arancini
- Bruschetta con pomodoro e mozzarella - Paradicsomos
bruschetta
(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
Sok szeretettel
várunk mindenkit!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 10 000 Ft
- 2 főre: 20 000 Ft
- 3 főre: 30 000 Ft
- 4 főre: 40 000 Ft
- 5 főre: 50 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola