Nápoly ízei
2015.03.18. 18:00, szerda
Aki egy kicsit is elmélyedt az olasz gasztronómiában, az tudja, hogy
egységes olasz konyha nemigen létezik. Minden tájegységnek megvannak a
maga sajátos fogásai, amiket máshol Olaszországban hiába is keresünk.
Ha szívesen megismernéd, hogy mi fő a nápolyi mamma-k fazékjában és szeretnél autentikus nápolyi receptekkel gazdagodni, akkor mindenképp érdemes ellátogatnod erre a délies témájú kurzusra!
Legtöbbünknek mi jut eszébe Nápolyról? Természetesen a gasztronómia sokszínűségén túl, a helyiek közvetlensége, a város élénk
lüktetése, a kaotikus közlekedés, a délutáni szieszta. De elmaradhatatlan kellék a szűk sikátorok erkélyein száradó friss ruhák illata, a tengeri sós levegő, a Vezúv, a
Sorrento..
Judit, aki 10 évet élt Rómában, mint diplomata feleség és ebből adódóan sokat utazott, látott, tanult a helyiektől és a szicíliai barátoktól, ő fog minket beavatni a helyi konyha rejtelmeibe.
A kurzuson tipikus Nápolyi és Nápoly környéki recepteket fogunk elkészíteni.
Menü:
- Crema vegetale di peperoni e zucchine (Sült paprika és cukkíni krémleves)
-Spaghetti con le
cozze e i pelati (Paradicsomos spaghetti kagylóhússal)
-Torta di melanzane con petto di pollo (Csirkemelles padlizsán 'torta')
-Torta
caprese al cioccolato (Helyi specialitás - étcsokoládés torta)
(A recept- és szakácsváltoztatás jogát fenntartjuk! )
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 000 Ft
- 2 főre: 18 000 Ft
- 3 főre: 27 000 Ft
- 4 főre: 36 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola