Variazioni di focaccia/ Olasz lepénykenyér variációk
2016.05.12. 18:00, csütörtök
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom
borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy sajátsütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Ismered a tarallikat, a
Puglia-ból származó is borkorcsolyákat?
Nos, ezeket is mind megtanuljuk elkészíteni, olyan
egyéb finomságok mellett, mint az igazi olasz kenyér, a focaccia, vagy a
mini-pizzák.. Ezek mind-mind megtalálhatók egy valamire való olasz pékségben.
Természetesen, az édes apró finomságok sem maradhatnak el!
Gyúrunk, dagasztunk, sütünk és eszünk!
Számítunk Rád!
Menü:
-Focaccia con patate, rosmarinoi (Burgonyás, rozmarongos focaccia, azaz olasz kenyérlepény)
-Focaccia con olive, pomodorini (Olívabogyós, paradicsomos focaccia, azaz olasz kenyérlepény)
-Focaccia con gorgonzola e cipolla (Gorgonzolasajttal és hagymával ízesített focaccia)
-Panzerotti/ Sajtos-sonkás töltött pizza
-Variazioni di cantuccini (Variációk a híres mandulás toszkán édességre )
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 000 Ft
- 2 főre: 18 000 Ft
- 3 főre: 27 000 Ft
- 4 főre: 36 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola