LAKTÓZMENTES ÉS GLUTÉNMENTES ÜNNEPI finomságok Marco Marangotto mestercukrász vezetésével
2014.12.09. 17:00, kedd
Manapság egyre több ember érintett a gluténmentes, valamint a laktózmentes étkezésben. Van, amikor ez egészségügyi okok miatt indokolt, van, hogy egészségmegőrzés a fő szempont.
Bárhogy is legyen, várunk szeretettel erre a különleges kurzusra.
Már csak azért is, mert ezen a kurzuson KIFEJEZETTEN ÜNNEPI DESSZERTEKET fogunk elkészíteni természetesen LAKTÓZ- ÉS GLUTÉNMENTES kivitelben!
Egyáltalán nem lehetetlen vállalkozás az, hogy egyszerre finomat és egészségeset is készítsünk.
Ezt
fogja nekünk bebizonyítani Marco Marangotto mestercukrász, aki nagy
szakértője a témának. Marco, 30 éve cukrászként dolgozik, jelenleg a
Mamo Gelato fagylaltozó és cukrászda kiváló cukrászmestere.
Menü:
- tronchetto di natale con crema al burro cacao e cachi (Karácsonyi fatörzs desszert kakaóvajjal és datolyaszilvával)
- panettone gastronomico (Ünnepi sós panettone mindenféle finomsággal (sonka, sajtok, koktélrák, stb..) töltve
- crep allo spek e marmellata di lamponi (Hajdina palacsinta füstölt speck sonkával és málnalekvárral)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 900 Ft
- 2 főre: 19 800 Ft
- 3 főre: 29 700 Ft
- 4 főre: 39 600 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola