Cucina Regionale - Toszkána ízvilága
2016.11.08. 18:00, kedd
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz
gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus,
hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a
helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Menü
Bruschetta con guanciale (Tipikus toszkán tokaszalonna pecorino
sajttal és tökkel)
Gnocchi con prosciutto crudo toscano e funghi porcini ( Helyben
készített toszkán szárított sonkás és vargányagombás gnocchi )
Pollo alla cacciatora (Csirke vadász módra paradicsommal,
rozmaringgal)
Patate al forno al rosmarino (Rozmaringos sütőben sült
krumpli)
Cantuccini con vino dolce (Tipikus toszkán mandulás keksz mártogatós,
desszertborral)
Várunk mindenkit sok szeretettel a kurzuson!
(A szakács- és receptváltoztatás
jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 10 000 Ft
- 2 főre: 20 000 Ft
- 3 főre: 30 000 Ft
- 4 főre: 40 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola