Cannelloni-k és ravioli-k világa - A frissen gyúrt olasz tészta titkai
2015.05.23. 10:00, szombat
Ez a kurzus a tészták világába és azon belül is a töltött tészták világába vezeti be a résztvevőket: itt nem
kifőzzük a készen vett tésztát, hanem magunk gyúrjuk. A frissen készült
tésztára koncentrálunk: megismerjük a tészták alapvető
formáit, lehetséges töltelékeket, megtudjuk, hogy mi a különbség köztük, miért jó az egyik, és
miért jobb a másik…
Mimma a tésztakészítés minden titkát megosztja velünk, megtanítja a résztvevőket minden fortélyra. A dolgos három óra végén pedig – mint mindig – jóllakunk a magunk készítette finom fogásokkal!
Menü:
- Cannelloni alla romana (Klasszikus húsos-paradicsomos raguval töltött, csőben sült házi cannelloni tészta)
- Ravioli
freschi con funghi e prosciutto(Sonkás,
gombás, mascarpone-s krémmel töltött ravioli, tejszínes mártással)
- Cannelloni con ricotta e spinaci (Csőben sült spenótos-ricottás cannelloni tészta paradicsomos mártással)
Várunk mindenkit sok szeretettel!
A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 000 Ft
- 2 főre: 18 000 Ft
- 3 főre: 27 000 Ft
- 4 főre: 36 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola