Ínycsiklandó vegetáriánus fogások - piatti vegetariani
2015.04.23. 18:00, csütörtök
Ezzel a tanfolyammal, azon lelkes vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, akik a húsmentes, azaz vegetáriánus ételek
mellett teszik le voksukat.
Természetesen azok jelentkezését
is várjuk, akik szívesen megtanulnák vagy csak megízlelnék, hogy pár zamatos
zöldség és fűszer kombinációjával milyen elképesztő finomságokat lehet rövid
idő alatt elkészíteni.
Olaszország igen bővelkedik mindenféle zöldségekben. Ha egy helyi piacon járunk, vagy ha a közeli zöldségest keressük is fel, meglepődve tapasztaljuk, hogy számos olyan zöldség, salátaféle van, amiről mi még csak nem is hallottunk.
Az olasz konyha előszeretettel alkalmaz zöldségeket, szinte a szivárvány összes színében pompázó termés – legyen az csonthéjas, vagy hüvelyes- megtalálható a felhasználási palettán: a lila padlizsántól a zöld articsókáig.
Ki mondta, hogy az élet csak húsos ételek mellett lehet teljes…a zöldséges lasagne is épp oly fenséges!
A tanfolyam során a következő ételeket készítjük el:
-
Bruschetta mediterranea con pomodoro, rucola, capperi, aglio e basilico (Zamatos ruschetta falatok paradicsommal, rukkolával, kapribogyóval, fokhagymával és friss bazsalikommal)
-
Penne/Tagliatelle fresche con salsa di pomodoro olive nere, capperi e basilico (Penne tészta vagy frissen gyúrt tagliatelle tészta olívás, kapris bazsalikomos paradicsomos mártással)
-
Scamorza alla piastra con filetti di peperoni arrosti (Grillezett scamorza sajt sült paprika csíkokkal)
(A menü változtatásának jogát fenntartjuk!)
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 000 Ft
- 2 főre: 18 000 Ft
- 3 főre: 27 000 Ft
- 4 főre: 36 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola