Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei
2015.11.25. 18:00, szerda
Emilia-Romagna konyhája mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: csodás sonkát, mortadellát, fűszeres parmezán sajtot, házi készítésű metéltek tengernyi változatát- amelyeket ellenállhatatlan mártásokkal tálalnak-, laktató húsételeket, köztük aromagazdag vadakat, édes és sós péksüteményeket, remek desszerteket, csodás borokat, és nem utolsó sorban itt készül a világ legnemesebb ecete, az aceto balsamico tradizionale, azaz a tradícionális balzsamecet.
Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!
A kurzus keretein belül elvarázsolunk titeket Emilia-Romagna hihetetlenül sokrétű, gazdag kulináriájába. Gyertek és legyetek tanúi ti is e nem mindennapi ízeknek!
Menü:
-Piadina Romagnola al prosciutto crudo, rucola e formaggio cremoso italiano - Frissen sült tradicionális Emilia-Romagna-i lepénykenyér olasz nyers sonkával, rukkolával és krémes olasz sajttal
-Filetto di maiale al
forno con salvia - Sütőben sült zsályás sertés szűzpecsenye
-Pomodori al parmigiano - Parmezán sajtos-besamel mártásos csőben sült paradicsom
-Tiramisu in bicchiere
alla nutella - Nutellás tiramisu kehelyben
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 000 Ft
- 2 főre: 18 000 Ft
- 3 főre: 27 000 Ft
- 4 főre: 36 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola