Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára
2017.03.24. 18:00, péntek
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Akkor gyere el főzőestünkre és mindent megtudhatsz Zitától. Ezen a kurzuson garantáltan nem fogtok unatkozni, különféle tésztaételeket fogunk elkészíteni, számos variációban..
Menü:
Gnocchi al pesto (Kezzel gyurt burgonyagombocok bazsalikomos, fenyomagos, fokhagymas, parmezanos szoszban megforgatva)
Spaghetti alla puttanesca - spaghetti "utcalàny" mòdra (Pikáns tészta fokhagymás paradicsomos, kapribogyos, csípős paprikás szosszal)
Klasszikus lasagne (Lasagne classica)
Ravioli
di ricotta e spinaci con burro e salvia (Spenóttal és ricottával töltött frissen gyúrt
ravioli tészta zsályás vajba forgatva)
Sok szeretettel várunk mindenkit!
(A recept- és szakácsváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 10 000 Ft
- 2 főre: 20 000 Ft
- 3 főre: 30 000 Ft
- 4 főre: 40 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola