Tavaszvárás olasz módra – Laktató, zöldséges finomságok a tavasz jegyében
2014.04.22. 18:00, kedd
Megérkeztek az első
tavaszi napsugarak és vele együtt szép sorban megérkeznek a harsogó, vitamindús
zöldségek is. A téli nehéz ételek után egyre inkább könnyedebb fogásokra
vágyunk. Szervezetünknek szüksége van a tavaszi megtisztulásra, ezért úgy
gondoltuk, itt az ideje, hogy új, szezonális kurzussal rukkoljunk elő, mely
főként a zöldségekre és a könnyed, tavaszi, ugyanakkor tápláló és ízletes
fogásokra helyezi a hangsúlyt.
Ha szeretnéd megtudni,
hogyan varázsolnak az olasz háziasszonyok ízletes, vitamindús, mégis laktató
ételeket az asztalukra és mi a titka az olasz nők karcsúságának, akkor gyere el
a tavaszi zöldséges kurzusainkra és beavatunk a titokba!
Lesz sok spenótos,
brokkolis, szezonális zöldséges recept, különféle izgalmas variációban, saláták
minden mennyiségben zölden, tésztával, rizzsel, tönkölybúzával, hallal és még
sok egyéb finomsággal. A trükköket olasz séfünktől fogjuk ellesni.
Várunk szeretettel!
Menü:
- Risotto con gli asparagi (Zöldspárgás rizottó)
- Involtini di pollo con gli asparagi e l'insalata fresca primaverile (Baconbe tekert csirkemell spárgával és sajttal, friss tavaszi saláta körettel)
- Insalata di riso ( Olasz rizssaláta)
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 8 000 Ft
- 2 főre: 16 000 Ft
- 3 főre: 24 000 Ft
- 4 főre: 32 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola